Претрага
Close this search box.

Позив за учешће у анкети

Позивамо колегинице и колеге, студенте и младе стручњаке који су рођени 1988. године или касније, а који су повратници у Србију након школовања у трајању од најмање годину дана у иностранству, затим оне који се тренутно налазе на школовању изван Србије најмање годину дана, као и студенте који су из иностранства али се школују у Србији или су се школовали у Србији а сада су се вратили у своју матичну земљу или су отишли у неку трећу земљу, да учествују у анкети која је посебно значајна за истраживање које спроводи Институт за архитектуру и урбанизам Србије заједно са партнерским институцијама: Институтом друштвених наука у Београду (вођа пројекта), Филозофским факултетомУниверзитета у Новом Саду и Филозофским факултетом Универзитета у Београду .

Анкета је део пројекта „Међународне миграције студената у контексту Србије и (ре)конструкција идентитета: Кључна питања и елементи за јавне политике” (IS-MIGaIN) који финансира Фонд за науку Републике Србије у оквиру програма „ИДЕНТИТЕТИ” у периоду 2023 – 2025. године.

Молимо потенцијалне испитанике да анкету попуне пратећи следећи линк: https://idn.org.rs/anketa-za-studente-skolovane-u-inostranstvu/

Анкета је доступна за следеће групе испитаника:

Scroll to Top